«Επιλέγω Ρονάλντο αντί Μέσι»

12:21 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την προτίμηση του στον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Εμανουέλ Πετίτ με τον παλαίμαχο αμυντικό χαφ να υπογραμμίζει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πήρε ρίσκο με την απόφαση του να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης ενώ για τον Λιονέλ Μέσι υποστήριξε πως είναι παίκτης βγαλμένος από PlayStation.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο Πετίτ αναφερόμενος στην "Χρυσή Μπάλα" τόνισε: "Κατά την προσωπική μου άποψη και οι τρεις, Μέσι, Κριστιάνο

Ρονάλντο και Τσάβι, την αξίζουν. Ο Τσάβι μάλιστα έχει επαναπροσδιορίσει την θέση του οργανωτή-μέσου, ενώ και ο ίδιος έχει σημειώσει πρόοδο. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την Μπαρτσελόνα. Είναι τεράστιο ταλέντο".

Αναφερόμενος στον Μέσι, ο Πετίτ δήλωσε: "Είναι εξαιρετικός παίκτης. Αυτό που λέμε ποδοσφαιριστής βγαλμένος από PlayStation. Ωστόσο εγώ επέλεγα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλοι ξέρουν ότι είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι λίγο καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα και έχει μερικά εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία".

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Ήταν βασιλιάς στην Αγγλία και δεν δίστασε να πάρει το ρίσκο, πηγαίνοντας στην Μαδρίτη και να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του. Επίσης, μπορεί να σκοράρει και με το κεφάλι σε αντίθεση με τον Μέσι. Ελπίζω, όμως, και οι δυο να συνεχίσουν να έχουν κορυφαία απόδοση".

Τέλος για την Εθνική Γαλλίας και το προσεχές EURO 2012 ο Πετίτ δήλωσε: "Ο Λοράν Μπλαν προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Νομίζω ότι θα έχουμε καλή πορεία. Η ομάδα έχει μεγάλο αήττητο σερί. Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα και είμαι ο πρώτος που το παραδέχομαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα