Γκρίνια και απογοήτευση από Μαντσίνι

11:46 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η ισοπαλία στην έδρα της Γουέστ Μπρομ έφερε την Μάντσεστερ Σίτι ισόβαθμη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σην κορυφή της Premier League με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να εκφράζει την απογοήτευση του για τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του υπογραμμίζοντας παράλληλα πως, βάσει προγράμματος, η ομάδα του πολύ πιθανόν να είναι δεύτερη τον Ιανουάριο.

Σε δηλώσεις του μετά το 0-0 με την Γουέστ Μπρομ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Είναι απογοητευτικό επειδή δεν καταφέραμε να σκοράρουμε

και αν δεν βάζεις γκολ σε τέτοιους αγώνες τότε είναι δύσκολο να κερδίσεις. Είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να βάλουμε δυο ή τρία γκολ σο πρώτο μισάωρο, αλλά αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις τότε, οι άλλοι αμύνονται με όλους τους παίκτες και είναι δύσκολο να βρεις λύση".

Όσο για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Είμαι απογοητευμένος επειδή παίζουμε 1η Ιανουαρίου με την Λίβερπουλ η οποία θα έχει αγωνιστεί στις 29 Δεκεμβρίου. Δε θεωρώ ότι το πρόγραμμα είναι δίκαιο. Θεωρώ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κερδίσει το επόμενο παιχνίδι, ενώ εμείς θα έχουμε δύσκολο έργο με την Σάντερλαντ. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας στο τέλος. Έχουμε πολλά παιχνίδια τον Ιανουάριο και ίσως βρεθούμε στην δεύτερη θέση, αλλά το σημαντικό είναι να είσαι στην πρώτη θέση στο τέλος της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα