Επιμένει Ευρωπαϊκά η Λεβάντε

23:52 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LGA-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια»

Σε τροχιά Europa League παρέμεινε η Λεβάντε, αφού νίκησε με 3-1 την Μπέτις στην αναμέτρηση του «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια» για την 25η Αγωνιστική της Ισπανίας, μένοντας στην 4η θέση με τριάντα οκτώ βαθμούς. Η Λεβάντε απείλησε στο

13' με τον Κονέ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Βάλντο, ενώ στο 20' η Μπέτις απάντησε με τον Μοντέρο να εκτελεί φάουλ και τον Μουνούα να διώχνει σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 25' όταν ο Ιμπόρα τροφοδότησε τον Μπαρκέρο που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Φαμπρίτσιο έδιωξε σε κόρνερ. Η Λεβάντε άνοιξε το σκορ στο 34' όταν ο Τσεζάλ κέρδισε φάουλ από τον Νάτσο, το οποίο εκτέλεσε ο Μπαρκέρο και με τρομερό δεξί σουτ νίκησε τον Φαμπρίτσιο για το 1-0. Η Μπέτις άγγιξε την ισοφάριση στο 37' όταν Σεβίλλα και Μοντέρο συνδυάστηκαν και ο πρώτος τροφοδότησε τον Μπενάτ, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Οι «βάτραχοι» έκαναν το 2-0 στο 42' όταν ο Χουανφράν σέντραρε από τα αριστερά για τον Τόρες που με κεφαλιά νίκησε τον Φαμπρίτσιο, όμως η Μπέτις μείωσε στο 44' όταν ο Ρουμπέν Κάστρο πάσαρε στον Μολίνα που με δεξί πλασέ νίκησε τον Μουνούα. Η Λεβάντε «κλείδωσε» την νίκη στο 51' όταν Μπαγεστέρος και Τσεζάλ έπαιξαν όμορφα το ένα-δύο και ο Τσεζάλ τροφοδότησε τον Κονέ, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Φαμπρίτσιο διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και με τέταρτο γκολ στο 58' και στο 67', όμως οι Μπαρκέρο και Βάλντο ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η Μπέτις προσπάθησε να μειώσει στο 74', όμως το σουτ του Μολίνα από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Μπενάτ βρήκε τον Μουνούα σε ετοιμότητα και το 3-1 παρέμεινε.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λόπεθ, Μπαγεστέρος, Καμπράλ, Χουανφράν, Ιμπόρα, Χάβι Τόρες, Βάλντο (86' Παγιάρδο), Μπαρκέρο, Τσεζάλ (77' Ρουμπέν Σουάρεθ), Κονέ (73' Χάβι Βέντα).

ΜΠΕΤΙΣ: Φαμπρίτσιο, Νέλσον, Παουλάο (54' Σάντα Κρούζ), Ντοράδο, Νάτσο, Ιρινέι, Μπενάτ, Σεβίλλα (65' Κάνιας), Ρούμπεν Κάστρο, Μοντέρο (60' Τζόναθαν), Μολίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα