Πάθος και πανηγυρισμοί…(VIDEO&PHOTO)

23:37 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αυτά ήταν τα στοιχεία που επικρατούσαν σε όλη την διάρκεια , αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιο συγκεκριμένα όσο ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη όλες οι «κιτρινόμαυρες» που έμειναν στον πάγκο δεν σταματούσαν να τραγουδούν συνθήματα και να χορεύουν στο ρυθμό που έφτιαξε η υπέροχη εξέδρα. Ενώ σε κάθε φάση με επιφωνήματα προσπαθούσαν να στείλουν την υποστήριξή τους στα κορίτσια που έδιναν «μάχη» στο παρκέ.

Το πάθος ήταν έκδηλο στα πρόσωπα όλων, αφού και το τεχνικό τιμ με κινήσεις και φωνές έδειχνε πόσο πολύ ήθελε αυτό το παιχνίδι, για να αγκαλιάσει η ΑΕΚ το Πρωτάθλημα και να γράψει ιστορία.

Φυσικά μετά το εύκολο 3-0 σετ κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και όλοι έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας και τραγουδώντας συνθήματα μαζί με τους οπαδούς. Οι σκηνές αυτές ήταν συγκλονιστικές, καθώς στα χαμόγελα όλων φαινόταν η σκληρή δουλειά που έχει γίνει από την αρχή της σεζόν και αποφέρει αποτελέσματα. Ενώ το Να τοι, να τοι οι Πρωταθλητές, όπως και το Δικέφαλε τρελαίνομαι δεν σταματούσε να ακούγεται και να δημιουργεί μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα