Επιστολή Χότζον στους οπαδούς της Αγγλίας

16:53 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Προειδοποίηση προς τους οπαδούς των «τριών λιονταριών» έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χότζον, ζητώντας τους να μην τραγουδήσουν συνθήματα κατά του IRA στο φιλικό στα τέλη του μήνα απέναντι στην Ιρλανδία. Μάλιστα, το εν λόγω αίτημα του Άγγλου κόουτς θα τυπωθεί και σε χαρτί και θα μοιράζεται σε όλες τις θύρες κατά τη μέρα του αγώνα.

Όλα αυτά καθώς, παρά το γεγονός πως δεν θεωρείται έγκλημα για να προχωρήσουν σε σύλληψη

όσων το τραγουδούν, ωστόσο θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο 20.000 λιρών στην ομάδα και τιμωρία ενός παιχνιδιού κεκλεισμένων των θυρών, από τη ΦΙΦΑ, με τους παραβάτες να αντιμετωπίζουν ακόμη και δύο χρόνια αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα.

Την ίδια στιγμή, τον 64χρονο τον ανησυχεί και το γεγονός πως Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Τότεναμ θα ξεκινήσουν καλοκαιρινές περιοδείες, τη στιγμή που είναι προγραμματισμένα τα φιλικά με την Ιρλανδία, αυτό με τη Βραζιλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο(2/6) και αυτό που αργεί με τη Σκωτία (14/8) και ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα φυσικής κατάστασης για τους διεθνείς.

«Η άποψή μου είναι πως οι παίκτες χρειάζονται κάποιες μέρες ξεκούρασης μετά το τέλος της σεζόν. Δεν θα θέλουν να παίξουν κατευθείαν με την εθνική, οπότε θα έπρεπε να κάτσουν σπίτια τους για μια εβδομάδα, να τους απασχολήσουμε άλλη μία εμείς και να είναι ελεύθεροι μετά. Συνεπώς, ενοχληθήκαμε από τους τρεις συλλόγους που αποφάσισαν να πάνε σε περιοδείες. Για κάποιους παίκτες θα είναι πολύ δύσκολο, με τα παιχνίδια και τα μεγάλα ταξίδια. Αλλά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς για το τι θα κάνουν οι ομάδες» ανέφερε ο Χότζον.

Τέλος, στο πρόγραμμα των συλλόγων, η Τσέλσι πρόκειται να δώσει δύο φιλικά με τη Σίτι στις ΗΠΑ (στο Σεντ Λιούις 23/5 και στη Νέα Υόρκη 25/5), ενώ η Τότεναμ θα παίξει κόντρα στην εθνική ομάδα της Τζαμάικα στις Μπαχάμες την ερχόμενη Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα