Επιστροφή την Τετάρτη και… βλέπουμε

23:28 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Χωρίς διάθεση για κουβέντες και εμφανώς επηρεασμένοι από την ήττα στο Περιστέρι και τα όσα αυτή σημαίνει είναι οι παίκτες της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί και το ποια θα είναι η επόμενη μέρα τόσο για την ομάδα όσο και για τους ίδιους. Το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα, καθώς κανείς δεν

μπορεί να πει με σιγουριά τι στάση θα κρατήσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, σε περίπτωση που την Τετάρτη η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ απορρίψει την έφεση της ΑΕΚ και ουσιαστικά «σφραγίσει» τον υποβιβασμό της.

O Τραϊανός Δέλλας έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό και προτίμησε να μην μιλήσει μαζί τους σήμερα, προκειμένου όλοι να ηρεμήσουν, να αποφορτιστούν και να καταλαγιάσει κάπως η πίκρα που υπάρχει από το βράδυ της Κυριακής. Αύριο ο «Κολοσσός» αναμένεται να ενημερώσει τους παίκτες του για την ώρα που θα βρεθούν στα Σπάτα για προπόνηση την Τετάρτη και από εκεί και πέρα, ανάλογα με το ποια θα είναι και η απόφαση στην εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει η «Ένωση», ο προπονητής του «Δικεφάλου» θα είναι πιθανότατα εκείνος που θα πει στους παίκτες τι γίνεται από εδώ και πέρα και το πώς και αν προχωρούν μαζί. Μην ξεχνάμε πάντως πως υπάρχει ακόμα το-έστω και ακραίο-σενάριο να αποφασιστεί η συνέχιση των τελευταίων λεπτών του αγώνα με τον Πανθρακικό, απόφαση που θα κρατά την «Ένωση» ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα