Δεν γλυτώνει ο Ψωμιάδης, διακοπή και 30 Μαιου η δίκη συνεχίζεται

09:07 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

* Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αναμονής ο Μάκης Ψωμιάδης κάθεται ήδη στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Μάκης Ψωμιάδης για να δικαστεί για την ληστεία της ΑΕΚ την περίοδο 2001 - 2003. Κανονικά δίπλα του κάθονται και οι Χαρίλαος Ψωμιάδης

και Φιλιώ Γεωργίου. Από την πλευρά της ΑΕΚ εκτός από τον Χάρη Οικονομόπουλο είναι παρόντες ο πρώην πρώην πρόεδρος Γιάννης Γρανίτσας, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Ρόκκας, ο Κυριάκος Χήνας και ο Βαγγέλης Δερμανούτσος.

* Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια ενώ στο δικαστήριο έχουν έρθει για να στηρίξουν τον Μάκη ο γιός του Σταύρος και η κόρη του. Για άλλη μια φορά απουσιάζει από την δίκη ο κατηγορούμενος Χαρίλαος Ψωμιάδης, ο άλλος ξάδελφος. Ο δικηγόρος του είπε την εντυπωσιακή δικαιολογάι πως μένει στο χωριό Κρυονέρι Καβάλας και επειδή δεν υπάρχουν... διευθύνσεις δεν τον βρήκε ο δικαστικός επιμελητής για να του παραδώσει την κλήτευση.

* Η δίκη άρχισε κανονικά. Φαίνεται σαν... ψέμματα. Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και έχει αφήσει... χαίτη.

* Κι όμως. Η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε πάλι αναβολή επειδή απουσιάζουν κάποιοι από τους δικηγόρους τους! Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν θα δοθεί αναβολή και η έδρα αποσύρθηκε να συνεδριάσει για να αποφασίσει αν θα γίνει διακοπή ή όχι της δίκης. Ακόμη κι αν δοθεί διακοπή δεν ξεπερνάει τον ένα μήνα. Πάντως ο Οικονομόπουλος εξήγησε στον πρόεδρο πως η ΑΕΚ από 7 Ιουνίου μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και μέσα σε τρεις μηνες θα έχει τελειώσει οπότε πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η δίκη.

* ΑΥτή την φορά ο Ψωμιάδης δεν γλύτωσε. Η έδρα διέκοψε και θα συνεχίσει με την ίδια σύνθεση σις 30 Μαιου, σε 8 μέρες δηλαδή. Ολα δείχνουν πως πλέον υπάρχει απόφαση για να γίνει κανονικά η δίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα