Επίθεση της Ουρουγουάης στην FIFA για Σουάρες

13:52 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της FIFA, Τζιμ Μπόις είχε υποστηρίξει πως η συνήθεια του Λουίς Σουάρες να κάνει συνεχώς "θέατρο" αποτελεί καρκίνο για το ποδόσφαιρο με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης να δίνει την δική της απάντηση στηρίζοντας τον επιθετικό της Λίβερπουλ.
Σε ανακοίνωση της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης αναφέρει τα εξής για τον Βορειοϊρλανδό αξιωματούχο: "Τέτοιου είδους σχόλια προερχόμενα από κάποιον που βρίσκεται σε αυτήν την υψηλόβαθμη

θέση, έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές που πρέπει να διαπνέουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και έτσι είναι απαράδεκτα. Αγνοώντας επίτηδες το θεσμικό του ρόλο, ο κύριος Μπόις αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παίκτη, ενισχύοντας και προκαλώντας την εχθρότητα εναντίον του. Έτσι, η δική μας Ομοσπονδία δηλώνει πως ο αντιπρόεδρος της FIFA δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης μας και καλούμε το διοικητικό συμβούλιο να εξετάσει την συμπεριφορά του. Επιπλέον ξεκαθαρίζουμε πως στηρίζουμε απόλυτα τον ποδοσφαιριστή στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα