Σαββίδης: Αν είχα έρθει το 2006 ο ΟΣΦΠ θα είχε άλλη θέση

13:16 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης αναλύοντας το πλάνο του για τον ΠΑΟΚ με τον ομογενή επιχειρηματία να αναφέρεται και στο 2006 όταν και πάλι είχε προσπαθήσει να πάρει την ΠΑΕ λέγοντας πως αν είχε έρθει πριν έξι χρόνια ο Ολυμπιακός θα ήταν σε άλλη θέση.
Αρχικά στους δημοσιογράφους που ήταν στην συνέντευξη Τύπου δόθηκε ένας φάκελος με τις τοποθετήσεις του Σαββίδη και στην αρχή αναφέρονται τα εξής: "Ήδη

από την πρώτη μας συνάντηση με τον πρόεδρο, είπα ότι η ομάδα δεν πρέπει να παίζει "κάπως". Και σε μένα και στην ομάδα, με την οποία δουλεύω, πάντοτε θέτω τον στόχο να είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα μας".
Στη συνέχεια, υπάρχει ένα άλλο μήνυμα του ομογενούς επιχειρηματία: "Προς το παρόν το κεντρικό καθήκον ενώπιον μας είναι η διάσωση του ΠΑΟΚ... Σχεδιάζω να έχω ενεργό συμμετοχή στην διαμόρφωση της ομάδας και την στρατηγική της. Είναι κατανοητό ότι η απόκτηση παικτών δεν μπορεί να γίνει χωρίς την έγκρισή μου. Είναι φυσικό ότι την διαχείριση θα την έχουν οι ειδικοί, τρέφω συμπάθεια προς τον πρόεδρο της ομάδας και είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψουμε καλά μαζί".
Η αρχική τοποθέτηση του Σαββίδη: "Καλή σας μέρα. Δείχνετε ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ και τον τελευταίο καιρό, παρακολουθείτε τις κινήσεις μας. Νιώθω περιχαρής σε αυτήν την πρώτη συνέντευξη Τύπου, έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Αυτό μου βάζει μία υποχρέωση, αλλά σας προτείνω να διαλέξω τον διάλογο και είμαι έτοιμος να απαντήσω, μόνο θα ήθελα να σας παρακαλέσω οι ερωτήσεις να βρίσκονται στο πλαίσιο της ηθικής του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν κάποια ερωτήματα, στα οποία εμείς λόγω κάποιων καταστάσεων, να μη μπορέσουμε να δώσουμε μία πλήρη απάντηση. Η συζήτηση θα είναι ειλικρινής.
Έχετε συγκεντρωθεί εδώ γιατί αυτή η ΠΑΕ δε μπορεί να συγκριθεί με το πατριωτικό καμίας άλλης ομάδας. Εγώ δε μπορώ να είμαι εξαίρεση, μελετώ τον ΠΑΟΚ και υπολογίζω σε αυτήν την πρόκληση, να μην απογοητευτώ και δε θα απογοητευτούν και αυτοί που περιμένουν τις θετικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ. Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν ξαναγράφεται, αλλά θέλω να φέρω ξανά τις επιτυχίες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα συστατικά, θα μας κάνουν ευτυχισμένους και αυτούς που θέλουν την τύχη του ΠΑΟΚ. Αν κάποιος ανησυχεί και αγαπάει την ομάδα, να το διατυπώσει, όποιος δε μας αγαπάει, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση σας. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Πιστεύω να πάρετε σωστές απαντήσεις για όλα τα ζητήματα".

Ακολουθούν τα πιο σημαντικά αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μέσα από γραπτές τοποθετήσεις είπατε ότι επιθυμείτε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση. Πως σκέφτεστε να το υλοποιήσετε;
«Δε μπορώ να δώσω απάντηση ακριβώς. Θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ Νο1 ομάδα, στο πλαίσιο αυτών που μπορώ να κάνω».
Σε τι επίπεδα είναι η πληροφόρηση σας για το ποδόσφαιρο της χώρας και τι σκέφτεστε να κάνετε για να μην περάσει τα ίδια που πέρασε ο ΠΑΟΚ;
«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη με τη γρήγορη διερμηνεία. Ίσως γρήγορα να μην το χρειαζ

Keywords
Τυχαία Θέματα