Επιβλητική νίκη για ΑΕΚ

19:32 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ συνέχισε με νίκη στο Πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση διέσυρε με 7-0 τον Υπερίωνα στο κλειστό γήπεδο των Γλυκών Νερών, στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής.

Το ματς

Από την αρχή η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά έδειξε τον επιβλητικό της χαρακτήρα στον αγωνιστικό τομέα και κατάφερε με μια επίθεση.... φωτιά να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται υπέρ της 5-0.
Στην

επανάληψη η ΑΕΚ ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, αφού το σκορ της έδινε το δικαίωμα, ωστόσο στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και με το ίδιο καλές αμυντικές και επιθετικές λειτουργίες κατάφερε να σκοράρει άλλες δύο φορές και να δείξει έτοιμη για τη νίκη. Κάτι που έγινε με άνεση στο τέλος. Η Ένωση πήρε μια σπουδαία και επιβλητική νίκη επί του Υπερίωνα, με 7-0 και πλέον περιμένει το επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο κλειστό γήπεδο του Νικολακάκη, ώστε να συνεχίσει με νίκη στη διοργάνωση και να έχει τον κόσμο της στο πλευρό της.

Οι σκόρερ της ΑΕΚ: Μόστριος 2, Θεοδώρου 2, Μπακάλης 1, Καραθανασόπουλος 1, Τηλιγάδας 1.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Παππάς, Θεοδώρου, Μόστριος, Κουτσιλάς, Μπακάλης, Τηλιγάδας, Τόκας, Καϊτάνης, Καραθανασόπουλος, Μωραλόγλου, Παύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα