«Έπρεπε να είχαμε νικήσει»

21:55 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η Κέρκυρα έφτασε κοντά στην πρώτη της νίκη αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο.Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα, ενώ ανέφερε ότι αν συνεχίσει η Κέρκυρα να κάνει τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα θα έρθουν οι νίκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε καλό παιχνίδι. Παρότι δεχθήκαμε

πρώτοι γκολ, γυρίσαμε το σκορ χάρη στη μεγάλη προσπάθεια. Λειτουργήσαμε πολύ καλά τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Αν δεν κάνω λάθος, ο Ατρόμητος σκόραρε σε δύο φάσεις που μας δημιούργησε.

Σήμερα έπρεπε να είχαμε νικήσει. Αν στη συνέχεια κάνουμε εμφανίσεις ανάλογες με αυτές που κάναμε στα δύο τελευταία ματς, οι νίκες θα έρθουν και θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν πάρα πολύ, είχαν πάθος και συγκέντρωση. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Ας συνεχίσουμε έτσι και οι νίκες θα έρθουν». Για τα αμυντικά λάθη της ομάδας του: «Θεωρώ ότι μπορούμε να αποφεύγουμε αυτά τα γκολ αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποιες λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει πολλά γκολ από αυτά που έχουμε δεχθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα