«Επτάψυχη» Παρί

13:12 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 29η αγωνιστική

Το γκολ του Ζαλέ στις καθυστερήσεις επέτρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Καέν την περασμένη εβδομάδα και να αυξήσει την διαφορά της από την Μονπελιέ στους δυο βαθμούς. Για την 29η αγωνιστική, το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι υποδέχεται την Μπορντό με στόχο την νίκη προκειμένου να αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας μετά το αποκλεισμό,

μεσοβδόμαδα, από το Λιγκ Καπ. Η Μπορντό από την μεριά της θα επιδιώξει να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Μονπελιέ μετά την ήττα από την Νανσί βρέθηκε στο -2 από την κορυφή και έτσι η νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Σεντ Ετιέν είναι μονόδρομος. Οι γηπεδούχοι θα στηριχτούν στην δύναμη της έδρας καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν μόνο νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ. Η Σεντ Ετιέν προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Λιόν και θέλει να επανακάμψει στην μάχη που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τέλος η Μαρσέιγ λίγο πριν φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξενείται στην έδρα της Νις με στόχο την πρώτη νίκη μετά από έξι παιχνίδια με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν να γνωρίζει οδυνηρό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από το Λιγκ Καπ από κάποια Κιουβελί.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Ligue 1
Σάββατο 24/03/2012 (20:00)
Αζαξιό-Λοριάν
Μπρεστ-Νανσί
Εβιάν-Λιλ
Λιόν-Σοσό
Μονπελιέ-Σεντ Ετιέν
Νις-Μαρσέιγ
Βαλενσιέν-Ρεν (22:00)
Κυριακή 25/03/2012
Ντιζόν-Καέν (18:00)
Τουλούζ-Οσέρ (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα