Ερωτική εξομολόγηση στον Πούτιν

09:24 20/12/2013 - Πηγή: AEK365

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου εφ' όλης της ύλης, όταν μια νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να εκδηλώσει δημοσίως τον πλατωνικό- όπως τον χαρακτήρισε- έρωτά της για τον Ρώσο πρόεδρο.
Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου που δίνει ο Πούτιν, παρουσία εκατοντάδων Ρώσων και ξένων δημοσιογράφων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Μόσχα, η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και με το μικρόφωνο στο χέρι απευθύνθηκε στον Ρώσο πρόεδρο: «Θυμάστε την συνάντησή μας τον περασμένο Μάιο; Έκτοτε η προσωπική μου ζωή έχει βελτιωθεί. Παντρεύτηκα».
«Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής;» την ρώτησε, λίγο αμήχανος ο Πούτιν.
Με λίγο τρακ αλλά και μεγάλο ενθουσιασμό, η νεαρή γυναίκα πρόσθεσε:
«Δεν παντρεύτηκα εσάς βέβαια. Αλλά τον σύζυγό μου. Μην το παρεξηγήσετε. Σας αγαπώ πλατωνικά και σας καλώ στις 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο President στο πάρτι της επετείου μας».
Το κοινό ξέσπασε σε γέλια, ενώ και ο ίδιος ο Πούτιν, χαμογελούσε πονηρά, έχοντας προφανώς εκπλαγεί αλλά νιώθοντας ταυτόχρονα και κολακευμένος.
Κατά την συνέντευξη, ο Ρώσος πρόεδρος, έθιξε διάφορα θέματα, όπως τις σχέσεις με την Ουκρανία, αλλά και τις ΗΠΑ, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις Σνόουντεν για το εύρος της αμερικανικής κατασκοπείας. Μάλιστα ερωτηθείς σχετικά, ο Πούτιν δήλωσε με βιτριολικό χιούμορ:
««Ζηλεύω τον Ομπάμα γιατί μπορεί να κατασκοπεύει τους συμμάχους του χωρίς καμία επίπτωση».

Πηγή: imerisia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα