«Εσένα τι να σου πω;»

10:42 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για το Europa League, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "πράσινους" ήταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που έπειτα από πολύ καιρό πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια συμπαικτών και προπονητή.
Μάλιστα

στην χθεσινή προπόνηση, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL NEWS", απευθυνόμενος στο 31χρονο μπακ είπε: "Εσένα τι να σου πω; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω. Με τα προσόντα που έχεις δεν χρειάζεται να σου πω κάτι".
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει στις δυνατότητες του Σεϊταρίδη και είχε φροντίσει να του το δείξει και το καλοκαίρι όταν στην διάρκεια της προετοιμασίας του είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday": "Εγώ σε θυμάμαι χρόνια τώρα και ήσουν ο παίκτης που έλεγα πολύ ότι θα ήθελα να έχω στην ομάδα μου. Τα προσόντα σουτ είναι απίστευτα. Που είναι ο παλιός Σεϊταρίδης; Πώς ανέχεσαι να παίζεις και να μυ θυμίζεις σε τίποτα τον πραγματικό σου εαυτό; Στο χέρι σου είναι. Εδώ είναι η ευκαιρία, αλλιώς κάνει κακό στον εαυτό σου να παρουσιάζεις αυτή την εικόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα