«Έθιμο για Λαμία η διαμαρτυρία»

21:04 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ΟΒΔΕ ήταν η σειρά της ΚΕΔ να απαντήσει στην επιστολή διαμαρτυρίας της Λαμίας για την διαιτησία στον αγώνα με τον Μίλωνα για την 11η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, «φωτογραφίζοντας» ως συντάκτη αυτής τον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια, έχει καθιερωθεί, ως έθιμο, η σύνταξη επιστολής διαμαρτυρίας εναντίον της διαιτησίας από το Δ.Σ της ομάδας του Γ.Σ. Λαμίας και συμπτωματικά, δηλαδή όλως

τυχαίως, από τότε που ανέλαβε ο συγκεκριμένος προπονητής της. Επειδή, ίσως, θεωρήθηκε αδυναμία το ότι δεν απαντήσαμε τις προηγούμενες φορές στις ανυπόστατες κατηγορίες σας, γι' αυτό το λόγο και μόνον απαντάμε αυτή τη φορά.

Αναφέρετε, λοιπόν, τα επιτεύγματα της ομάδας σας, στα οποία, ώ της ειρωνείας! συνέβαλε και η απόδοση των Ελλήνων διαιτητών.

Κατόπιν, κρίνετε τους ορισμούς της κάθε αγωνιστικής, που η κάθε Κ.Ε.Δ. αξιολογεί και προγραμματίζει, αποβλέποντας όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Μετά αναφέρετε ότι « το προϊόν » μας αμείβει και ότι μέρος των αμοιβών μας πρέπει να το διαθέτουμε για την επιμόρφωση των διαιτητών, χωρίς όμως, να ενδιαφέρεστε παράλληλα και για την επιμόρφωση των προπονητών, αθλητών και παραγόντων.

Αγαπητέ συντάκτη της επιστολής, όπως ήδη ο πρόεδρός σας το γνωρίζει, σε πληροφορούμε ότι τα μέλη της Κ.Ε.Δ. δεν αμείβονται, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή προπονητές, αθλητές κ.λπ. που δυσφημούν με τέτοιου είδους επιστολές και δηλώσεις «το προϊόν» και που μόνο «γέλιο προκαλούν».

Τέλος απευθύνεστε στην Ε.Σ.Α.Π., της οποίας είστε μέλος, που το Δ.Σ. αυτής τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους μας συνεχάρη για την απόδοση των διαιτητών και για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε για την καλύτερη επιμόρφωσή τους, με απώτερο σκοπό να κοσμούν με την παρουσία και την απόδοσή τους, όπως συμβαίνει εδώ και τριάντα (30) τουλάχιστον χρόνια, τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Κλείνοντας, σας πληροφορούμε ότι δεν πρόκειται να απαντήσουμε σε άλλη επιστολή σας, πέραν της εθιμοτυπικής, και σας ευχόμαστε ειλικρινά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να αποκτήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία, όπως, εξάλλου, είχατε παλαιότερα.

Με εκτίμηση,

ΚΕΔ/ΕΟΠΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα