Ούτε τώρα ο Ναδάλ

20:09 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

O Ναδάλ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Ιούνιο εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό του γόνατο. Έκτοτε έχει χάσει πολλά σημαντικά τουρνουά και κυρίως τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο.Ωστόσο, είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, που θα διεξαχθεί για τρεις ημέρες (27-29/12), ούτως ώστε να πάρει... παιχνίδια στα πόδια του ενόψει της νέας σεζόν. Δυστυχώς για τον ίδιο, οι γιατροί δεν τον άφησαν να συμμετάσχει,

λόγω μιας στομαχικής διαταραχής και αναγκάστηκε να ανακοινώσει την απόσυρσή του.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που θα μπορέσω να συμμετάσχω φέτος στο Άμπου Ντάμπι. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα επέστρεφα στα κορτ για να παίξω και πάντα είχα εξαιρετικές αναμνήσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα απουσιάσω από το τουρνουά», είπε αρχικά ο Ναδάλ και συνέχισε:

«Η αποκατάστασή μου πήγε καλά, αισθάνομαι καλά το γόνατό μου και ανυπομονούσα να αγωνιστώ. Δυστυχώς, οι γιατροί με ενημέρωσαν πως το σώμα μου χρειάζεται ξεκούραση, ούτως ώστε να ξεπεράσω έναν ιό στο στομάχι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους τους υποστηρικτές μου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και σε όλο τον κόσμο, αλλά ελπίζω να παίξω και να νικήσω στο Άμπου Ντάμπι την επόμενη χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα