Ετοιμάζονται για Πρωτοδικείο με χρηματοδότη Ανατολιωτάκη

10:06 25/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ καταστρώνουν ήδη οι μικρομέτοχοι μετά την επιβολή στην Γ.Σ των προτάσεων τους με την υποστήριξη του Νοτιά και την σύμφωνη γνώμη από Ερασιτεχνική, Μπρουσιανό και Γεώργα. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την αναζήτηση μπροστάρη για το εγχείρημα της λαϊκής βάσης, όπου πρώτη τους επιλογή είναι ο Λάκης Νικολάου ενώ ελπίζουν πάντα πως θα πείσουν τον Μαύρο να επανέλθει, έχουν εντείνει τις προσπάθειες για τον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Συγκεκριμένα στόχος είναι να βρεθούν 21 άτομα που στις αρχές

Μαϊού να ζητήσουν μέσω Πρωτοδικείου και με την υποστήριξη του Νοτιά και της Ερασιτεχνικής την διοίκηση της ΑΕΚ. Σε αυτά τα 21 άτομα θα είναι μικρομέτοχοι, οργανωμένοι, παλαίμαχοι και πρώην παράγοντες κυρίως της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Με τον τρόπο αυτό οι μικρομέτοχοι θεωρούν πως θα βρουν άνθρωπο να δεχτεί να γίνει πρόεδρος αφού μέσω Πρωτοδικείου δεν θα ευθύνεται προσωπικα, όπως ο Δημητρέλος που συνελήφθη, για τα παλαιά χρέη. Βέβαια τα χρέη παραμένουν και θα είναι απαιτητά τόσο από το δημόσιο όσο και από τους ιδιώτες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την ημέρα που θα αναλλάβει πρόεδρος θα ευθύνεται για κάθε ευρώ χρέους που θα προκύπτει. Επίσης αν κληθεί να υπογράψει την ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο θα ευθύνεται προσωπικά και για αυτή οπότε τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.

Παράλληλα πάντως με την αναζήτηση τρόπου να αναλλάβουν διοίκηση οι μικρομέτοχοι αναζητούν και χρήματα για να τρέξει αρχικά την ομάδα η διοίκηση που θα σχηματίσουν. Εκτός από το 1.000.000 ευρώ που φέρεται να έχει συγκεντρώσει ο Καπετανόπουλος, που όμως κουράστηκε και δεν θέλει να συνεχίσει να ασχολείται, φέρεται να έχουν αποσπάσει την υπόσχεση του Αντρέα Ανατολιωτάκη για ένα ποσό 300.000 ευρώ.

Τέλος οι μικρομέτοχοι ψάχνονται για να ρίξουν την τιμή διάθεσης της μετοχής από το 0.80 στο 0.30 που είναι η ονομαστική της αξία απόφαση βέβαια που αν παρθεί αναβιώνει τον φόβο να πέσει η ΑΕΚ στα χέρια του οποιουδήποτε με ένα ποσόν 2.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα