Ψάχνουν στόπερ και χαφ στον ΠΑΟ

08:53 25/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι σε θέση να δαπανήσει πολλά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ ωστόσο θα προχωρήσει σε μεταγραφές με τους διοικούντες να έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και χαφ.
Μάλιστα, ο Ούγκο Βαρέλα έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, κυρίως από την πορτογαλική αγορά, και θα επιχειρήσει να έρθει άμεσα σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές

που στο τέλος της σεζόν μένουν ελεύθεροι και άρα δεν θα στοιχίσουν πολλά χρήματα.
Για την θέση του κεντρικού αμυντικού, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον Στίβεν Βιτόρια της Εστορίλ αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα στόπερ στην λίστα. Οι επιλογές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας είναι περιορισμένες καθώς Πίντο, Βελάσκες δεν έχουν ικανοποιήσει ενώ ο Μπουμσόνγκ αναμένεται να αποχωρήσει.
Στην μεσαία γραμμή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν χαφ με ηγετικά προσόντα καθώς ο Βιτόλο, λόγω υψηλού κασέ, θα αποχωρήσει ενώ ο Καζιγιάμα δεν έχει πείσει για την αξία του. Η περίπτωση του Ούγκο Βιάνα είναι μια από αυτές που έχουν εξεταστεί αλλά δύσκολα θα προχωρήσει λόγω του υψηλού συμβολαίου του παίκτη της Μπράγκα.
Πάντως, πέρα από κεντρικό αμυντικό και χαφ, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού καθώς είναι αμφίβολο αν θα μείνει ο Τοτσέ και μετά το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα