Έτοιμη η Εθνική για το πρώτο «τεστ»

16:22 30/6/2013 - Πηγή: AEK365

Έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Τεκιρντάγ (παλαιά Ραιδεστός), είναι η Εθνική Κορασίδων που την Κυριακή (30/6, 18:30) θα δώσει τον πρώτο αγώνα της στη διοργάνωση κόντρα στη Ρουμανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται από την Παρασκευή στην Τουρκία σε ένα γνώριμο περιβάλλον, καθώς και πέρυσι είχε δώσει αγώνες στην ίδια πόλη και το Σάββατο πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση λίγο πριν από το πρώτο της τεστ εν όψει του μεγάλου στόχους

της που δεν είναι άλλος από τα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ταϊλάνδη (26/7-4/8).

Η Εθνική ομάδα δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και ήδη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, πήρε μια πρώτη γεύση από τους αντιπάλους. Στους αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα, η Σερβία επικράτησε με 3-0 κόντρα στη Βουλγαρία, η Μολδαβία νίκησε 3-2 το Μαυροβούνιο, ενώ στον αγώνα για τον ελληνικό όμιλο, η διοργανώτρια Τουρκία επιβλήθηκε με 3-1 της Ρουμανίας. Εκεί εστίασε και το ενδιαφέρον του ο Έλληνας κόουτς:

«Μέχρι τώρα από τους αγώνες που είδα, θα έλεγα ότι η Τουρκία είναι η πιο πλήρης ομάδα, ενώ μου άρεσε πάρα πολύ η Ρουμανία που κόντραρε σε μεγάλο βαθμό τους διοργανωτές. Περιμένω ότι την Κυριακή θα δεχτούμε πίεση από τη Ρουμανία που είναι μια ψηλή και αξιόλογη ομάδα. Από εκεί και πέρα, σε βαθμό πληρότητας, μετά την Τουρκία ακολουθεί η Σερβία που επίσης είναι μια παραδοσιακή δύναμη.

Για εμάς είναι σημαντικό το αυριανό παιχνίδι γιατί με νίκη πας στην τετράδα και από εκεί και έπειτα έχεις δύο ευκαιρίες για μετάλλιο. Όλα τα κορίτσια είναι σε καλή κατάσταση, έχουν δουλέψει πολύ και ελπίζω ότι δεν θα έχουν άγχος και θα βγάλουν στο γήπεδο το καλό τους πρόσωπο».

Η 12άδα της Εθνικής στο Τεκιρντάγ αποτελείται από τις: Κωνσταντινίδου, Παπαδοπούλου, Στράντζαλη, Ψωμά, Φακοπουλίδου, Γκουντιμένκο, Καλαντάντζε, Σουπιώνη, Κοκινάκη, Σωτηρίου, Βασιλαντωνάκη και Χαμπηλομάτη.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Γιάννης Βέντρας, βοηθός του κ. Φλώρου θα είναι ο Μανώλης Πρασανάκης, Φυσιοθεραπεύτρια η Αντωνία Ρούσου, Στατιστικολόγος η Βίκυ Νεντή, ενώ υπάρχει και ελληνική συμμετοχή διαιτητή στη διοργάνωση με τον κ. Κατσούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα