Ετοιμοπόλεμες για την πρόκριση

15:31 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ έφτασε στην Κωνσταντινούπολη σήμερα το πρωί και το κλίμα που επικρατεί είναι αρκετά καλό. Τα κορίτσια είναι αρκετά ενθουσιασμένα από το γεγονός πως έχουν καταφέρει να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη και επιθυμούν να πάρουν ακόμα μια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια δυναμική αντίπαλο, όπως η Γαλατασαραί, ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης στους «4» του CEV CUP.

Αμέσως μετά την έλευσή της στην

Κωνσταντινούπολη η ΑΕΚ βρέθηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να ξεναγεί τα κορίτσια και να δείχνει αρκετά χαρούμενος για την παρουσία τους εκεί.

Στην συνέχεια όλη η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η ομάδα. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως βρίσκεται μέσα στο γήπεδο, το οποίο είναι 7.500 θέσεων κι έτσι η ομάδα δεν θα ταλαιπωρηθεί με μετακινήσεις.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη προθέρμανση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Γαλατά και ο Απόστολος Οικονόμου έχει πια αναλύσει όλα τα σημεία στα οποία πρέπει να συγκεντρωθεί η ομάδα του, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο.

Το πρόγραμμα ξενάγησης θα συνεχιστεί την Πέμπτη. Η Ένωση θα βρεθεί στην Γεννάδειο Σχολή και στην Αγία Σοφία, ώστε να πάρει μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί εκεί και να έρθει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην ιστορία της, αλλά και στα μέρη που γεννήθηκε η ΙΔΕΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα