«Ετοιμοθάνατος ο Ερντογάν»

11:16 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Έγγραφο της Stratfor που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Wikileaks αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του Πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, είναι πολύ σοβαρή και μάλιστα του μένουν μόλις δυο χρόνια ζωής.
Πρόσφατα ο Τούρκος Πρωθυπουργός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο στο παχύ έντερο και το έγγραφο της Stratfor επικαλείται πληροφορία χειρούργου που συμμετείχε στην επέμβαση και σύμφωνα με την μαρτυρία ο Ερντογάν

είναι ετοιμοθάνατος.
Οι πληροφορίες για την κατάσταση του Ερντογάν προέρχονται από άνθρωπο που εμφανίζεται ως σύμβουλος του Τούρκου Πρωθυπουργού. Στο έγγραφο της Stratfor αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: "Η πρόγνωση δε δείχνει καλή. Ο χειρούργος είπε ότι υπολόγιζαν γι' αυτόν δυο χρόνια. Πιθανότατα αυτό θα προκαλέσει σημαντικά ρήγματα εντός του AKP (κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης). Ο Γκιούλ δεν έχει υποστήριξη, ο Νταβούτογλου έχει γίνει παρανοϊκός καθώς πιστεύει ότι οι υπόλοιποι προσπαθούν να τον υπονομεύσουν".
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της εταιρίας που έχει χαρακτηριστεί και «σκιώδης CIA», στη δεύτερη επέμβαση που έκανε ο Ερντογάν, τον Φεβρουάριο, του αφαιρέθηκαν 20 εκατοστά παχέος εντέρου. Στο μήνυμα της, η χειρίστρια της Stratfor αναφέρει ότι ο Ερντογάν εμπιστεύεται μόνο τον αναπληρωτή του, Αλί Μπαμπατζάν και τον υπουργό Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα