«Έτσι έφτασα τόσο κοντά στον θάνατο»

11:20 8/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Πολ Γκασκόιν σόκαρε για άλλη μια φορά εξηγώντας πώς έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο εξαιτίας των καταχρήσεων στις οποίες προχώρησε μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το ποτό αλλά και τις παραισθήσεις που είχε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γκασκόιν μιλώντας για τον εθισμό του στα ναρκωτικά τόνισε: "Ξέρετε πώς έφτασα τόσο κοντά στον θάνατο; Εξαιτίας της

κοκαΐνης. Ήταν μπροστά μου σε ένα πιάτο και είπα ότι θα δοκιμάσω. Νόμισα ότι θα μπορούσα να σταματήσω, αλλά ήταν αδύνατο. Έφτασα σε σημείο να είμαι κλειδωμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου για έξι εβδομάδες. Δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, έφτασα σε σημείο να παίρνω 16... γραμμές την ημέρα".

Όσο για το τι τον οδήγησε στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου. Κοιμόμουν με αυτό στο μυαλό μου και ξυπνούσα με αυτό. Αλλά κάποια στιγμή έφυγε, δεν είχα πια τι να κάνω. Κάποια στιγμή αναρωτιέσαι τι κάνεις από εδώ και πέρα. Εγώ βρήκα λύση στο ποτό και τα ναρκωτικά".

Για τις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που κατανάλωνε ο Γκασκόιν δήλωσε: "Έφτασα σε σημείο να μην τρώω και να μην πίνω νερό για τέσσερις μήνες. Ήμουν χάλια. Έπινα 4 μπουκάλια ουίσκι την ημέρα. Το χειρότερο είναι ότι είχα παραισθήσεις. Έπαιρνα τηλέφωνο τον πατέρα κου και του έλεγα να πάρει τα πράγματα του, να έρθει σπίτι μου για να παίξουμε τον Κλίντον και τον Μπους στο σκάκι. Πραγματικά έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι έκανα κινήσεις στην σκακιέρα με τον Μπους".

Keywords
Τυχαία Θέματα