Έτσι εξαφανίστηκαν τα λεφτά της NOVA

13:58 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το ποσό των 450.000 ευρώ μπήκε στα ταμεία της ΠΑΕ την Παρασκευή, από μέρος του τηλεοπτικού συμβολαίου της NOVA. Το συγκεκριμένο ποσό ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως θα μπει, όπως επίσης και που θα πάει το μεγαλύτερο μέρος του. Ο Σταύρος Αδαμίδης το... κανόνισε.

Συγκεκριμένα, από τις 450.000 ευρώ οι 240.000 ευρώ πήγαν στον Λεονάρντο, για το συμβόλαιό του! Είναι πολλά τα λεφτά που πήγαν στον παίκτη και φυσικά δε φταίει ο ίδιος

που τα ζήτησε, αλλά οι καταστάσεις και φυσικά ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ που αναγκάστηκε να πει «ναι» σε όλα, όταν ο Βραζιλιάνος τα αξίωσε μέσω προσφυγής (θυμίζουμε ότι ο Αδαμίδης μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν πίστευε πως οι παίκτες θα προχωρήσουν σε προσφυγή)! Επιπλέον 80.000 ευρώ πήγαν στην Ερασιτεχνική, η οποία με τη σειρά της είχε να πάρει λεφτά που δικαιούται από την ΠΑΕ σχεδόν 5 μήνες! Ενώ ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ πήγαν σε τουριστικό πρακτορείο, όπου η ΑΕΚ χρωστά!

Έτσι εξαφανίστηκαν λοιπόν οι 450.000 ευρώ. Τι έμεινε στην ΑΕΚ; 80.000 ευρώ. Αυτό το ποσό θα πάρει η ΠΑΕ στα χέρια της αύριο Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη. Θα το «παντρέψει» με μερικά ακόμα έσοδα που βρέθηκαν (και δεν ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ) και θα φτάσουμε το ποσό στις 150.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα ακόμα δεν έχει αποφασιστεί που θα διατεθούν. Δύο ωστόσο είναι οι σκέψεις: Ή να δοθούν για τη σφράγιση των εισιτηρίων πληρώνοντας την Εφορία ή να δοθεί έναντι στο έναντι σε κάποιους (και όχι όλους) παίκτες. Η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως και να' χει τα λεφτά στην ΑΕΚ πέφτουν με το... σταγονόμετρο. Ενδεχομένως αν αυτές οι 450.000 ευρώ δεν δίνονταν έτσι... απλόχερα και είχε φροντίσει ο Αδαμίδη να σπαστούν σε δόσεις, η ομάδα θα πλήρωνε την Εφορία, θα τύπωνε εισιτήρια και θα απέφευγε την ξεφτίλα του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα