«Έτσι θα γυρίσουμε στην Καβάλα»

10:55 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας, ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης, μιλώντας σε αυστηρό ύφος στους παίκτες τους είχε πει το εξής: "Αν δεν κερδίσετε την ΑΕΚ, οι μισοί από εσάς θα μείνετε στην Αθήνα και είναι δικό σας θέμα πώς θα

γυρίσετε πίσω".
Η Καβάλα τελικά πήρε την πρόκριση με γκολ του Ενσαλίβα και ο Γιάννης Χλωρός βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει τόσο στον αθλητικό διευθυντή όσο και σε εκείνους που άσκησαν κριτική το προηγούμενο διάστημα.
Έτσι λοιπόν στην σελίδα του στο Facebook, ο Χλωρός "ανέβασε" την συγκεκριμένη φωτογραφία γράφοντας το εξής: "Αφιερωμένη η Νίκη-Πρόκριση στον Άνθρωπο που την πε΄ριμενε περισσότερο από κάθε άλλον. Επίσης σε αυτούς που ‘δήθεν' αγαπάνε την ομάδα μας και έρχονται στο γήπεδο να βγάλουν τα απωθημένα από το σπίτι τους... ‘τους αγαπάμε'. Και επειδή φαγωθήκατε με τι θα γυρίσουμε από την Αθήνα... Πάρτε την φωτογραφία απάντηση... έτσι θα γυρίσουμε!!!!!".
Σχόλιο κάτω από την φωτογραφία έκανε ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης, που έγραψε το εξής: "Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι όλοι μας. Πιστεύω ότι ο δρόμος είναι μακρύς και αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μας δώσουν πολλές χαρές ακόμα. Συγχαρητήρια μας κάνατε όλους υπερήφανους".

Keywords
Τυχαία Θέματα