«Εξαιρετικοί μέχρι το γκολ μας»

22:25 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το βαθμό που αποκόμισε ο Πανθρακικός από την ομάδα που έζησε τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας του."Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Στην επίθεση ήμασταν επικίνδυνοι, ενώ ήμασταν εξαιρετικοί στην αμυντική λειτουργία. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 95 λεπτά. Ο Πανιώνιος έχει ψυχή, δεν τα παρατά και με στημένη φάση πέτυχε την ισοφάριση. Ημασταν

κοντά στο τρίποντο, όμως ο ένας βαθμός σε μια έδρα όπως του Πανιωνίου είναι θετικό αποτέλεσμα", σχολίασε αρχικά στη "Nova" ο προπονητής της ακριτικής ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Είμαστε στενοχωρημένοι όπως ήρθε το αποτέλεσμα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που γίνεται αυτό. Θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα εντός έδρας που έχει ενθουσιασμό, ταχύτητα και προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα ήταν εξαιρετική μέχρι τη φάση του γκολ. Στο τέλος χάσαμε λίγο τις ισορροπίες μας. Ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός. Στην πορεία θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε σε αυτό το ματς".

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι βρέθηκε απέναντι στον Πανιώνιο, ο Άκης Μάντζιος απάντησε: "Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι περίεργα. Νιώθω κάτι διαφορετικό. Δεν διαγράφονται όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα