Καθάρισε ο Κολαούτι

20:16 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ- Εθνικός Α.: 2-1
(Παύλου 67', Μυτίδης 70'- Λίλιου 34')

Με εντυπωσιακή ανατροπή σε διάστημα δύο λεπτών, η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 απέναντι στον Εθνικό, σε αγώνα που έγινε στο ΓΣΖ. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Λίλιου στο 34', ωστόσο στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με

γκολ του Παύλου στο 67' και του Μυτίδη στο 69'.

Ανόρθωση- Απόλλων Λ.: 3-1
(Κολαούτι 13', 77', Γκαρσία 31' πεν.- Καρυπίδης 59')

Ασταμάτητη συνεχίζει η Ανόρθωση που επικράτησε και στο δεύτερο ντέρμπι της σεζόν, κερδίζοντας τον Απόλλωνα με σκορ 3-1, σε αγώνα που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Για τους γαλάζιους του Ζόρζε Κόστα ήταν και πάλι πρωταγωνιστής ο Ρομπέρτο Κολαούτι, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα στο 13' και στο 77', και τα δύο με κεφαλιά, και έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ στον πίνακα των σκόρερ. Το άλλο τέρμα για την Ανόρθωση σκόραρε ο Γκονζάλο Γκαρσία από το σημείο του πέναλτι στο 31'.

Άρης Λ.- Δόξα Κ.: 2-2
(Ντίνα 6', 46'- Φερνάντες 34', Χαραλάμπους 82')

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Άρης και Δόξα, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο Τσίρειο. Ο Ντίνα έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του Τάσου Κυριάκου, αλλά η Δόξα είχε τις απαντήσεις με τους Φερνάντες και Ηλία Χαραλάμπους.

Ο Άρης ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ όταν στο 6' ο Ντίνα επωφελήθηκε από το λάθος κοντρόλ του Κόστα που έχασε την μπάλα και αφού πέρασε τον Κίνγκσον πλάσαρε σε κενή εστία. Η Δόξα ισοφάρισε στο 34' όταν ο Ηλίας Χαραλάμπους έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Φερνάντες με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα, όταν από λάθος του Περέιρα, η μπάλα έφτασε στον Ντίνα που βγήκε μόνος με τον Κίνγκσον και πλάσαρε εύστοχα. Η Δόξα ισοφάρισε στο 83' λεπτό όταν σε φάση διαρκείας, ο Χαραλάμπους με πλασέ διαμόρφωσε το 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα