Έξαλλος ο Χότζον για την... μαϊμού

11:57 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά την πρόκριση της Εθνικής Αγγλίας στα τελικά του Μουντιάλ, η εφημερίδα SUN αποκάλυψε μια ιστορία που είπε στο ημίχρονο του αγώνα με την Πολωνία ο Ρόι Χότζον στους παίκτες της αγγλικής ομάδας με πρωταγωνιστές μια μαϊμού και έναν αστροναύτη.
Η εφημερίδα κατηγόρησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό για ρατσιστική συμπεριφορά προς τον Άντρος Τάουνσεντ, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Χότζον ο οποίος σε δηλώσεις του στην Daily Mail

τόνισε: "Η χαρά είναι πολύ σύντομη σε αυτή τη δουλειά. Οι παίκτες είναι θυμωμένοι γι' αυτό όπως κι εγώ. Είχαμε μία επιτυχημένη περίοδο και παρόλο που δεν είχα σκοπό να κάθομαι στις δάφνες μου, νομίζω πως είχαμε το δικαίωμα να το απολαύσουμε. Αντιθέτως, έγινε αυτό. Θα πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις έναν άνθρωπο που να είναι λιγότερο ρατσιστής από εμένα. Έχω προπονήσει 37 χρόνια, έχω δουλέψει με όλων των ειδών τους ανθρώπους, επομένως, όλο αυτό είναι θλιβερό. Παραδέχομαι ότι μερικοί νεαροί δημοσιογράφοι δεν έχουν καταλάβει την ιστορία με τη μαϊμού στο διάστημα. Ίσως να μην έχουν ξανακούσει αυτή την έκφραση προηγουμένως, αλλά αυτό είναι θέμα γενιάς. Εννοούσα να δώσουν την μπάλα στον παίκτη που μπορεί να κάνει κάποια ενέργεια. Δεν υπήρχε καμία άλλη σύνδεση και καμία επίθεση σε κάποιον".
Στο πλευρό του Χότζον στάθηκε και ο Τάουνσεντ ο οποίος έγραψε στο twitter "Δε γνωρίζω γιατί έχει γίνει όλη αυτή η φασαρία. Δεν έγινε τίποτα. Δεν υπάρχει καν κάποια είδηση" με τον Ρούνεϊ να σημειώνει πως "είδα την ιστορία με τον Ρόι σήμερα το πρωί. Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Είναι γελοίο".

Keywords
Τυχαία Θέματα