Έξαλλος ο Βγενόπουλος

09:04 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το γυαλί στις σχέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο φαίνεται πως έχει ραγίσει μετά και το χθεσινό περιστατικό όταν ο δεύτερος, τη τάξει, μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.
Δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" αναφέρει πως ο Βγενόπουλος ήταν έξαλλος για την διαρροή της είδησης της πρώτης συνάντησης

με τον Αλαφούζο καθώς δεν ήθελε να βγει τίποτα προς τα έξω. Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού εκτιμά πως η διαρροή έγινε από κάποιους που θέλουν να βάλουν εμπόδια και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο ο Βγενόπουλος να συμμετάσχει στην προσεχή Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ή να βάλει το 10% του ποσού που θα συγκεντρωθεί.
Από την μεριά του ο Αλαφούζος δεν αισιοδοξεί πως οι μέτοχοι θα βοηθήσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό ωστόσο διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους μετόχους και τις επόμενες μέρες θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να αναλύσει τις επόμενες κινήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα