«Έζησα 11 χρόνια στην κόλαση. Η δική σου τώρα αρχίζει» (VIDEO)

11:46 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μισέλ Νάιτ ήταν μια από τις τρεις γυναίκες που επί 11 χρόνια κρατούνταν σε ομηρία από τον Άριελ Κάστρο στο Κλίβελαντ και στην δίκη του απαγωγέα της ήταν παρούσα.
Μάλιστα, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, το DPA, η Μισέλ Νάιτ, έχοντας την πλάτη της γυρισμένη στον Κάστρο είπε με δυνατή και σταθερή φωνή το εξής: "Μου πήρες 11 χρόνια από τη ζωή μου. Πέρασα 11 χρόνια στην κόλαση. Η δική σου κόλαση μόλις τώρα αρχίζει... Θα βρίσκεσαι στην κόλαση για μια αιωνιότητα". Δείτε βίντεο ΕΔΩ!
Ο δικαστής Μάικλ Ρούσσο καταδίκασε τον Κάστρο,

53 ετών, σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής, συν 1.000 επιπλέον χρόνια.Ο Κάστρο δεν καταδικάστηκε με τη θανατική ποινή αφού ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα την ενοχή του, σε συμφωνία που έκανε με τους εισαγγελείς, ο οποίοι έκαναν προσπάθειες ώστε να μην χρειαστεί τα θύματά του 53χρονου να καταθέσουν στη δίκη.
Καμία ποινή φυλάκισης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει αρκετή τιμωρία για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξε ο Κάστρο, είπε ο Ρούσσο.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικαστής διάβαζε επί ολόκληρα λεπτά τη λίστα με τις κατηγορίες. "Ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει στη φυλακή μόνο μία φορά", είπε.
Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 512 κατηγορίες για απαγωγή, 446 για βιασμό, σεξουαλική επιβολή, εγκληματική επίθεση και διακινδύνευση της ζωής ανηλίκου.
Επιπλέον κατηγορίες για φόνο, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα τη θανατική ποινή, προέκυψαν όταν ο Κάστρο άφηνε νηστικές και ξυλοκοπούσε τις τρεις γυναίκες όταν αυτές έμεναν έγκυες προκειμένου να διακοπεί η κυοφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα