Φαλκάο: Δεν νιώθω άνετα μετά απο ισοπαλία

14:20 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για την 14η αγωνιστική της Primera Division η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να υπογραμμίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπουν στο γήπεδο για την νίκη καθώς, όπως είπε, ποτέ δεν νιώθει άνετα μετά από μια ισοπαλία.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", ο Κολομβιανός επιθετικός τόνισε: "Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν σε ένα παιχνίδι με στόχο την νίκη, δεν αισθάνομαι άνετα μετά

από μια ισοπαλία. Με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις, η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί καλή, αλλά όταν οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο θέλουν την νίκη. Αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα; Οι παίκτες σκέφτονται διαφορετικά, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και έτσι αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις μας. Υπάρχει ανταγωνιστικό πνεύμα και η νίκη σε ένα παίκτη είναι ενστικτώδης. Έχω αγωνιστεί σε πολλά ντέρμπι και οι εξωτερικές καταστάσεις τέτοιου είδους ξεχνιούνται. Οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν χωρίς να έχουν κάποιο βάρος στις πλάτες τους".
Για το γεγονός ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να κερδίσει μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από το 1999 ο Φαλκάο δήλωσε: "Έχουμε ανανεώσει τον ενθουσιασμό για νέα ευκαιρία κόντρα στον αντίπαλο μας. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν. Ανυπομονούμε για αυτό. Γνωρίζουμε την κατάσταση και των δυο ομάδων, αλλά δεν θα επηρεάσει αυτό το ντέρμπι. Οι παίκτες ξεχνάμε ό,τι και αν έχει συμβεί και βγαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα