Φαλκάο: Τους τελικούς πρέπει να τους κερδίζεις

12:42 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα διεκδικήσει αύριο στο Βουκουρέστι το τρόπαιο του Europa League στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να σημειώνει πως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει ο ποδοσφαιριστής να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να κερδίζει.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Φαλκάο στην εφημερίδα "AS"
- Για την παρουσία της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό: "Είχαμε αυτό τον στόχο στο μυαλό μας όλη την σεζόν. Κάναμε καλή δουλειά

στην διάρκεια της διοργάνωσης και φτάσαμε ως εδώ. Τώρα όμως καλούμαστε να νικήσουμε. Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος να φτάσουμε ως εδώ. Περάσαμε δύσκολες στιγμές στην διάρκεια της σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που τα καταφέραμε".
- Για το τέλος αυτής της διαδρομής: "Οι τελικοί είναι διαφορετικοί και πρέπει να τους κερδίζεις. Οι δυο ομάδες πάνε στον αγώνα με τις ίδιες πιθανότητες. Μην νομίζετε ότι θα είναι εύκολο και για τους δυο".
- Για την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Μπιέλσα: "Ο Μπιέλσα έχει επιβάλει ένα ασυνήθιστο ύφος παιχνιδιού στην Μπιλμπάο, αλλά λειτούργησε μια χαρά. Είναι μια πλήρης ομάδα, η οποία ξέρει πάντα πού και ποιον αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει. Δεν βασίζεται μόνο σε έναν παίκτη. Μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος να κάνει την ζημιά, αν και εκείνος που ξεχωρίζει είναι ο Γιορέντε για την εκτελεστική του δεινότητα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες".
- Για την κόντρα Γιορέντε-Φαλκάο: "Ο καθένας θέλει το καλύτερο για την ομάδα του και θα προσπαθήσει να σκοράρει, αλλά οι δυο ομάδες έχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα