Φαν Πέρσι: Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα

18:03 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 8 χρόνια ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Άρσεναλ και έπειτα από τρία λεπτά παιχνιδιού σκόραρε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ίδιο να κάνει λόγο για μια ιδιαίτερη μέρα.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ", ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε στο "Sky Sports": "Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα και πιστεύω πως παίξαμε καλά. Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει δυο ή τρία γκολ

περισσότερα. Αλλά στο τέλος είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς και αυτό μετράει. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα κόντρα στην πρώην ομάδα μου, καθώς μόνο σε τρεις έχω αγωνιστεί. Ναι, ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, αλλά στο τέλος μετράει το παιχνίδι όπως είπα. Κερδίσαμε και είμαι ικανοποιημένος με αυτό".
Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, ο Φαν Πέρσι δήλωσε: "Πιστεύω πως μιλάει από μόνο του. Έπαιξα στην Άρσεναλ οκτώ χρόνια. Πέρασα φανταστικά εκεί. Σέβομαι τους φιλάθλους, τους παίκτες, τον προπονητή, όλη την ομάδα. Για αυτό δεν πανηγύρισα".

Keywords
Τυχαία Θέματα