Σεϊταρίδης: Να... ξυπνήσουμε

17:33 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με την ελπίδα πως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα ξυπνήσει, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στο αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για την οποία υποστήριξε πως είναι κρίμα μια ομάδα με τέτοια φανέλα να βρίσκεται σε αυτή την κακή κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μπακ του Παναθηναϊκού

στην NOVA
- Για το ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα: "Παραμένει ένα ντέρμπι, γιατί και οι δύο σύλλογοι έχουν τεράστια ιστορία στην Ελλάδα, είναι μεγάλες ομάδες, αλλά είναι ένα ιδιαίτερο ντέρμπι, λόγω της κατάστασης και των δύο ομάδων. Και εμείς έχουμε αρκετά προβλήματα. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η ΑΕΚ, δυστυχώς όπως και εμείς, είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση και είναι πραγματικά κρίμα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ΑΕΚ, να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση μια μεγάλη ομάδα, με τέτοια φανέλα. Ελπίζω να βρουν λύση και να πάνε όλα καλά, όμως συμφωνώ ότι είναι ένα ιδιαίτερο ντέρμπι. Δεν παύει ωστόσο να είναι ένα ντέρμπι".

- Για τον αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ: "Πιστεύω ότι ναι, είμαστε το φαβορί. Όπως ήμασταν το φαβορί και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι είμαστε και τώρα. Και θεωρώ ότι αν είμαστε πειθαρχημένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, θα κερδίσουμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Χωρίς να θέλω να θίξω την ΑΕΚ με αυτό που λέω. Πιστεύω στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας".

- Για την εικόνα που έχει διαμορφώσει για τους «κιτρινόμαυρους»: "Πάνω κάτω, έχω την εικόνα που έχουν όλοι. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, κανείς δεν ξέρει το μέλλον της, έχει πάρα πολλά προβλήματα και όπως είναι φυσιολογικό, λόγω και των οικονομικών προβλημάτων, αναγκαστικά εμπιστεύονται νέα παιδιά. Πιστεύω ότι μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, ίσως βγει και ένα «καλό». Γιατί θα αναγκαστούν να δώσουν την ευκαιρία σε νέα παιδιά, ελληνόπουλα, από τα οποία κάποια θα μπορέσουν να συνεχίσουν".

- Για το αν έχει έρθει η ώρα να... πατήσει γκάζι ο Παναθηναϊκός: "Έχει έρθει η ώρα, αν και πιστεύω ότι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, ή αν είχαμε λίγο περισσότερη τύχη, θα μπορούσαμε να μην δεχθούμε κάποια γκολ, τα οποία μας στοίχισαν τρεις βαθμούς".

- Για την βαθμολογική κατάσταση της ομάδας: "Εννοείται πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε στην ένατη θέση. Είναι κάτι που δεν το έχει ζήσει ποτέ παίκτης, προπονητής ή οπαδός του Παναθηναϊκού. Κάνουμε από την πλευρά μας ότι μπορούμε, τα δίνουμε όλα στο γήπεδο, γιατί ξέρουμε τι φανέλα φοράμε και γνωρίζουμε ότι είναι εξωπραγματικό να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση. Και να είναι από τόσο νωρίς, η διαφορά με τον πρώτο τόσο μεγάλη. Κάνουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας και συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω και αυτά που έχουμε κάνει και ελπίζω παιχνίδι με παιχνίδι να ξυπνήσουμε. Να είμαστε καλύτεροι, να έ

Keywords
Τυχαία Θέματα