Φεράρα: Δεν φοβόμαστε κανέναν

18:17 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν φοβόμαστε κανέναν! Απλώς θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που βαδίζουμε». Ο προπονητής της "Σαμπ" έχει έναν λόγο παραπάνω, καθώς ήταν μέλος της χρυσής ομάδας της Νάπολι στα τέλη της δεκαετίας του 1980, συμπαίκτης του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Τώρα, δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής και ως προπονητής, έχοντας οδηγήσει τους "μπλουτσερκιάτι" στην τρίτη θέση της κατάταξης, μετά από πέντε αγώνες, μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο, Νάπολι. Κι όλα αυτά μόλις λίγους μήνες μετά την επιστροφή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία και ενώ ξεκίνησε με μειονέκτημα ενός βαθμού, ως ποινή για συμμετοχή

στο σκάνδαλο στημένων αγώνων.

«Θα είναι πολύ θετικό αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη εναντίον της Νάπολι. Εχει έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, δείτε τί έκανε ο Καβάνι στο τελευταίο ματς (σ.σ. χατ τρικ εναντίον της Λάτσιο). Εχει και τον Πάντεφ, γενικά είναι ένα πολύ οργανωμένο σύνολο» είπε ο Φεράρα που μετά ως ποδοσφαιριστής, μετά τη Νάπολι έκανε σπουδαία καριέρα στη Γιουβέντους. Δεδομένου, λοιπόν, ότι αυτές οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του "σκουντέτο", προέβλεψε ότι η "Γιούβε" έχει... το κάτι παραπάνω. «Εχει δύναμη, έχει ιστορία. Σ΄αυτό που μπορεί να ελπίζει η Νάπολι, είναι ότι την άνοιξη όταν αρχίζει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους θα κουβαλάει κούρασει. Πέρσι είχε τη δυνατότητα να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος ίσως αυτό να μην συμβεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα