Φερμπέικ: Σοβαροί στον επαναληπτικό

22:26 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να έχει προβάδισμα δυο τερμάτων και τη ρεβάνς στην έδρα της, ωστόσο ο Χέρτιαν Φερμπέικ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η Άλκμααρ θα πρέπει να είναι σοβαρή και στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο. Επίσης, πιστεύει ότι το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός ότι οι Περιστεριώτες ανοίχτηκαν και η ομάδα του μπορούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν έχουν κριθεί όλα, με βάση και την εικόνα του Ατρομήτου: «Το ότι έχουμε κάποιο πλεονέκτημα είναι

γεγονός, όμως πρέπει να παίξεις και τους δυο αγώνες σοβαρά. Ο Ατρόμητος πρέπει να σκοράρει τρεις φορές στην έδρα μας και να μη σκοράρουμε εμείς. Είναι ένας ακόμα αγώνας και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το αν ήταν η εικόνα του αγώνα, όπως την περίμενε: «Το πώς ξεκίνησε ο Ατρόμητος το παιχνίδι μας έδινε κάποια στοιχεία ότι ήταν πιο συγκρατημένος. Μας έδωσε κατοχή της μπάλας, αλλά όταν έχει την κατοχή πρέπει να κάνεις και ευκαιρίες. Εμείς δεν το κάναμε αυτό στο πρώτο ημίχρονο και είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αυτό κάναμε στο δεύτερο. Το σκορ ήταν αρκετά μεγάλο επειδή ο Ατρόμητος ανοίχτηκε και μας έδωσε την ευκαιρία στις αντεπιθέσεις».

Για το αν περίμενε τη νίκη με διαφορά δυο γκολ: «Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα γιατί ο Ατρόμητος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το έδειξε στο γήπεδο, όπου μας πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες. Αυτό που κάναμε ήταν το παιχνίδι μας και έτσι όπως εξελίχθηκε σκοράραμε στις αντεπιθέσεις. Αυτό βοήθησε και ήρθε αυτό το σκορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα