Φερέιρα: Έγιναν πράγματα που δεν εξηγούνται

08:51 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Για ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερο στο οποίο έγιναν πράγματα που δύσκολα μπορεί αν τα εξηγήσει κάποιος έκανε λόγο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάνοντας έναν απολογισμό της εφετινής σεζόν με τον Πορτογάλο τεχνικό να στέκεται στις εντός έδρας ήττες του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην NOVA
Ο Παναθηναϊκός δείχνει σε καλή κατάσταση. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, άρχισε ένα νέο νικηφόρο σερί. Θεωρείτε ότι η ομάδα βρήκε και πάλι τα πατήματα της;
"Η ομάδα δεν έχασε ποτέ τα βήματα της. Απλά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χάσαμε έναν αγώνα, τον οποίο δεν έπρεπε να χάσουμε. Με τον Ολυμπιακό όλοι ξέρουμε τι έγινε και από εκεί και πέρα οι εξωτερικοί παράγοντες, επίσης συνέτειναν στο να χαθεί κάπως η ισορροπία. Η ιστορία αυτού του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, πιστεύω ότι θα πρέπει να σχολιαστεί λίγο αργότερα. Θα έλεγα όμως ότι αποτέλεσε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερο και έγιναν πράγματα τα οποία είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς. Ο Παναθηναϊκός θεωρώ ότι θα έπρεπε να δώσει την μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου μέχρι και τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Όμως έγιναν πράγματα τα οποία δεν είμαι εγώ αυτός που θα τα εξηγήσει".
Αν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι προπονητής στον "αιώνιο" αντίπαλο του Παναθηναϊκού, υπάρχει αλληλοσεβασμός. Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό;
"Γνωρίζω τον κύριο Βαλβέρδε και από την Ισπανία και από την Primera Division. Είναι ένας άνθρωπος, σωστός, έντιμος, σοβαρός και 100% επαγγελματίας. Κέρδισε τρία πρωταθλήματα στην Ελλάδα, άρα πιστεύω ότι πρέπει να είναι πιο επιτυχημένος από εμένα, που εγώ στο διάστημα του 1.5 έτους δεν κέρδισα πρωτάθλημα. Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο του και να έχει ένα καλό μέλλον, γιατί πραγματικά το αξίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα