Φερέιρα: Λυπάμαι, ζητώ συγγνώμη

23:26 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Συγκλονισμένος με τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής των «Πράσινων» τόνισε: «Καλησπέρα (σ.σ. είπε στα ελληνικά). Θα ήθελα να μπορούσα να κάθομαι εδώ για να μιλήσω εδώ για ένα μεγάλο ντέρμπι. Για έναν αγώνα που θα μας έκανε να παθιαστούμε. Δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό για κάτι που δεν υπήρξε. Δυστυχώς δεν έγινε παιχνίδι.

Σαν άνθρωπος που αγαπάω τον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτό. Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν μπορώ να σχολιάσω και να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε. Έγινε μία διακοπή μίας ώρας. Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για παίκτες που απλά έμειναν παρατηρητές του τι γινόταν γύρω.

Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία ενδεχομένως στο μέλλον να μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον θα χειρότερο. Μία σύντομη φράση για το τέλος με μία δόση ειρωνείας αν θέλετε. Ουσιαστικά δεν άξιζε να φοβάται κανένας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εσάς γιατί δεν θα μιλήσω για τα αγωνιστικά αλλά θα έλεγα πως ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν. Και πάλι υπήρξαν θέματα διαιτητικά που ήταν γελοία. Συγγνώμη αλλά δεν θέλω να αρχίσω να μιλάω για πράγματα που μετά θα μετανιώσω. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο πολύ κόσμο που ήταν στο γήπεδο θα θέλανε να γίνει μία γιορτή. Αυτό δεν έγινε. Λυπάμαι. Ζητώ συγγνώμη από όλους. Καλό βράδυ».

Keywords
Τυχαία Θέματα