Φερέιρα: Θαύμα που παίζουμε στην Ευρώπη

09:13 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την στήριξη της διοίκησης του Παναθηναϊκού απολαμβάνει ακόμα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρεται στις αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας προς το πρόσωπο του ενώ δεν δίστασε να πει πως είναι θαύμα που ο Παναθηναϊκός

καταφέρνει και συμμετέχει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του στην "O' Jogo", ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: "Πιστεύω ακόμη ότι έχω την στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Άγχος, κούραση, έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκη που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο".
Όσο για τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του, ο Φερέιρα δήλωσε: "Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό".

Στην αρχή του άρθρου ο συντάκτης αναφέρει τα εξής: "Το μηδέν με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας εξάντλησε την υπομονή των οπαδών του Παναθηναϊκού που αποχαιρέτησαν την ομάδα από το γήπεδο με αποδοκιμασίες. Ο Φερέιρα βρέθηκε στην δίνη της κριτικής με αρκετούς να ζητούν την παραίτηση του και τον Τύπο να σημειώνει πως έχει δυο ματς για να αλλάξει την πορεία. Η Τότεναμ και η Ξάνθη είναι οι αντίπαλοι που μπορεί να καθορίσουν την παραμονή ή όχι του Πορτογάλου τεχνικού που έχει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη των διοικούντων".

Keywords
Τυχαία Θέματα