Βιλανόβα: Μεγάλη απώλεια ο Πουγιόλ

08:06 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Μπαρτσελόνα η χαρά για την εκτός έδρας νίκη επί της Μπενφίκα με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ μετριάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κάρλες Πουγιόλ στο χέρι με τον Τίτο Βιλανόβα να κάνει λόγο για μια μεγάλη απώλεια μιας και ο αρχηγός της ομάδας θα χρειαστεί να λείψει για μεγάλο διάστημα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ντα Λουζ", ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο Κάρλες είναι πολύ άτυχος. Είχε φέτος δυο αφύσικους τραυματισμούς, έναν στο ζυγωματικό και τώρα στον αγκώνα. Πρόκειται για μεγάλη απώλεια.

Πάντα είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Θέλαμε το καλοκαίρι να πάρουμε αμυντικό, αλλά θα καλύψουμε το κενό εκ των έσω".
Για την νίκη επί της Μπενφίκα, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την νίκη, Γιατί είχαμε έρθει και στο παρελθόν εδώ με δυνατές ομάδες και δεν τα είχαμε καταφέρει".
Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του για την διαιτησία του Τσακίρ: "Δεχτήκαμε τόσα σκληρά μαρκαρίσματα και στο τέλος μείναμε εμείς με δέκα παίκτες".
Πλέον η προσοχή όλων στην Μπαρτσελόνα στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βιλανόβα να τονίζει: "Είναι ώρα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι. Η Ρεάλ είναι δύσκολος αντίπαλος. Σίγουρα θα προτιμούσα να ήμασταν πλήρεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα