Φερνάντες: Θα εργαστώ σκληρά για να δώσω χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ

22:45 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην Αργυρώ και Θάλεια Φλουρή

Η Μαρίσα Φερνάντες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ και δήλωσε φανερά ικανοποιημένη που επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από το πέρασμά της πριν χρόνια στον Παναθηναϊκό. Η έμπειρη παίκτρια μίλησε στο aek365 και τόνισε πως είναι έτοιμη να δουλέψει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της με την

Ένωση και να δικαιώσει τους οπαδούς της. «Το να επιστρέφω στην Αθήνα είναι σαν να επιστρέφω σπίτι μου! Είμαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να βρεθώ ξανά με τους φίλους μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ νιώσω τον ρυθμό των οπαδών στην Ελλάδα.
όσον αφορά στην μεταγραφή μου είμαι αρκετά ικανοποιημένη και επιθυμώ να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους οπαδούς μας. Γνωρίζω πως δίνουν αρκετό ρυθμό στην εξέδρα και θα μας δώσουν δύναμη να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
Από εκεί και πέρα η Μαρίσα Φερνάντες εξέφρασε την άποψή της και για την οικονομική κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα, συγκρίνοντας την κατάσταση με την Ισπανία. «Ισπανία και Ελλάδα υποφέρουν από την οικονομική κρίση. Η λύπη και η απόγνωση είναι στους δρόμους ανάμεσά μας. Θέλω να αδελφοποιηθώ με μία χώρα που περνάει δύσκολα όπως η Ισπανία. Θέλω να φέρω χαρά με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζω, δηλαδή παίζοντας γι΄αυτούς, δίνοντάς τους θέαμα κι ελπίδα για το μέλλον ξανά».

Keywords
Αναζητήσεις
θαλεια φλουρη
Τυχαία Θέματα