Φέρνει νομικούς από Ελλάδα η Ανόρθωση

13:55 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η προσοχή της διοίκησης της Ανόρθωσης, μετά την συμπλήρωση του φακέλου κριτηρίων Σεπτεμβρίου, επικεντρώνεται πλέον στις πρόσφατες αποφάσεις της ΦΙΦΑ που έχουν δημιουργήσει ένα χρέος άνω του ενός εκατομμυρίου. Προβληματίζει περισσότερο η υπόθεση των Στάνιμιρ Στοΐλοφ και Τσάνκο Τσβετάνοφ, ωστόσο υπάρχει πίστη ότι μπορεί να ανατραπούν τα αρνητικά δεδομένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal, αναμένονται στην Κύπρο

νομικοί από την Ελλάδα, οι οποίοι θα συναντηθούν με τους συναδέλφους τους της Ανόρθωσης, για να χαράξουν την πολιτική που θα ακολουθήσουν στην υπόθεση της αποζημίωσης. Θυμίζουμε ότι με βάση την αρχική απόφαση της ΦΙΦΑ, το σωματείο καλείται να πληρώσει 450 χιλιάδες ευρώ στον Στοΐλοφ και άλλες 169 χιλιάδες στον Τσβετάνοφ. Με την κατάθεση της έφεσης η Ανόρθωση θα πληρώσει άλλες 30 χιλιάδες ευρώ, ποσό που θα της επιστραφεί μόνο αν κερδίσει την υπόθεση.
Στο κεφάλαιο των κριτηρίων Σεπτεμβρίου, οι διοικούντες της Ανόρθωσης έκαναν τεράστια προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να μαζέψουν το απαιτούμενο ποσό. Ενα σημαντικό ποσό προήλθε από εισφορές που έκανε ο κόσμος, ενώ η μεγάλη βοήθεια προήλθε από την είσπραξη μιας δόσης για τη μεταγραφή του Λαβόρδε στη Κρασνοντάρ. Χρήματα βγήκαν και από την τσέπη κάποιων ατόμων, κυρίως τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαΐδη.
Στο μεταξύ, στις προπονήσεις επιστρέφουν την Τρίτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Ζόρζε Κόστα. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Χρίστος Μαραγκός.
Ο Γκονζάλο Γκαρσία προπονείται κανονικά και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Οι Κολαούτι και Οκκάς που ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες θα επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα. Στις διαθέσιμες επιλογές θυμίζουμε ότι είναι και ο Σιέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα