Ιστορική μέρα για την Ίντερ

13:36 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ αλλάζει σελίδα καθώς μετά από 58 χρόνια η οικογένεια Μοράτι αποχωρεί από την διοίκηση και πλέον η ομάδα του Μιλάνου θα περάσει στα χέρια του Έρικ Τοχίρ.
Ο Μάσιμο Μοράτι με σημερινές του δηλώσεις αποκάλυψε πως "όλα έχουν τελειώσει, οι υπογραφές έχουν μπει και αναμένονται οι ανακοινώσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι συζητήσεις κράτησαν πολύ καιρό, αλλά όλα φαίνονται πως τακτοποιήθηκαν".
Ο Μοράτι αποχωρεί από την προεδρία της Ίντερ μετά από 18 χρόνια και όπως είπε: "Είμαι ανακουφισμένος γιατί η ομάδα περνάει σε ανθρώπους που είναι αξιόλογοι.

Εγώ θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα".
Πλέον, ο πρώτος Ασιάτης ιδιοκτήτης ομάδας της Serie A θα είναι γεγονός με τον Ερίκ Τοχίρ να έχει μετοχές στους Φιλαδέλφεια 76ερς στο ΝΒΑ, αλλά και στην DC United, που αγωνίζεται στο MLS. Πρόθεσή του φέρεται πως είναι να κάνει μεγάλες επενδύσεις στους «νερατζούρι» και να τους καταστήσει πανίσχυρους και πάλι στην Ευρώπη, αλλά και πολύ δημοφιλείς στην Ασία.
Η μεταβίβαση των μετοχών για τυπικούς λόγους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν το Νοέμβριο. Τότε θα οριστεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα υπάρχουν πέντε άτομα της πλευράς του Τοχίρ και τρία του Μοράτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα