Φίγκο, Καπέλο για Ίντερ

13:57 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η νέα εντός ήττα της Ίντερ, αυτή την φορά από την Μπολόνια με 0-3, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Κλαούντιο Ρανιέρι με ιταλικά δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως στην περίπτωση που η ομάδα δεν κερδίσει την Μαρσέιγ μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ τότε ο Ιταλός τεχνικός θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία με τους Λουίς Φίγκο και Φάμπιο Καπέλο να εμφανίζονται ως οι πιθανοί αντικαταστάτες του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport" αναφέρει πως ο Λουίς Φίγκο θα αναλάβει την

Ίντερ με βοηθό του τον Μπέμπε Μπαρέζι μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως στον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ είχε προταθεί να αναλάβει την ομάδα στις αρχές της σεζόν μετά την απομάκρυνση του Γκασπερίνι. Παράλληλα η εφημερίδα υπενθυμίζει πως εδώ και λίγο καιρό ο Φάμπιο Καπέλο είναι ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από την Εθνική Αγγλίας μόνο που οι οπαδοί της Ίντερ δεν είναι θετικοί σε ένα τέτοιο εδνεχόμενο λόγω του παρελθόντος του Ιταλού σε Μίλαν και Γιουβέντους.

Τέλος, υπάρχει και το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" που προσθέτει στην λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Ρανιέρι και τον Ρομπέρτο Μπάτζιο ο οποίος έχει δίπλωμα προπονητικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα