Φιλικό «διαζύγιο» με Νίνη

09:01 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στο κενό έπεσαν οι προτάσεις του Παναθηναϊκού προς τον Σωτήρη Νίνη για την ανανέωση του συμβολαίου και έτσι όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές θα χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πάρμα.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο Νίνης, μια φορά ο ίδιος και δυο φορές ο εκπρόσωπος του, έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού

για συμβόλαιο 500.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους επίτευξης στόχων. Από την πλευρά της η διοίκηση ξεκαθαρίζει πως από τον ποδοσφαιριστή εξαρτάται αν θα δεχτεί ή όχι την πρόταση υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει ο Νίνης την καριέρα του στο εξωτερικό αρκεί να ενημερωθεί και η διοίκηση.

Στα διοικητικά, το ενδεχόμενο να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που "καίει" τον Παναθηναϊκό στις αρχές Φεβρουαρίου έχει προκαλέσει ανησυχία στην διοίκηση γιατί σε μια τέτοια περίπτωση τα οικονομικά προβλήματα θα διογκωθούν καθώς θα πάει πίσω η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πάντως οι Άραβες υποψήφιοι επενδυτές έχουν πληροφορίες ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου θα γίνει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα