Φιλικό ματς με την ΑΕΚ ζητάει επίσημα η Καστοριά

14:18 31/10/2013 - Πηγή: AEK365

Νέα απόπειρα (μετά την αποτυχημένη του καλοκαιριού) για φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην πόλη της Καστοριάς, κάνει η τοπική ομάδα.
Η διοίκηση της Καστοριάς προσκαλεί την Ένωση σε φιλικό αγώνα στις 11/11, με τα έξοδα πληρωμένα, με αφορμή τόσο τον εορτασμό των

πενήντα (50) χρόνων της ιστορίας της τοπικής ομάδας, όσο και τον εορτασμό των 101 χρόνων απελευθέρωσηγς της πόλης της Καστοριάς από τον Τουρκικό ζυγό.

Η απάντηση της ΑΕΚ την αναμένουν στην Καστοριά τις αρχές της επόμενες εβδομάδας. Ήδη οι άνθρωποί της έχουν μιλήσει τηλεφωνικά με τον Νίκο Λυμπερόπουλος, ενώ στο site της ομάδας, υπάρχει και η ανακοίνωση που έστειλαν προς της ΑΕΚ και δη προς τους κ.κ. Μελισσανίδη και Ρόκκα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Υπόψη του κυρίου Ρόκκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κύριο Δημήτρη Μελισσανίδη

Αγαπητέ κύριε Ρόκκα,
σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας, σχετικά με την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού με την ομάδα σας, στην Καστοριά, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πενήντα (50) χρόνων της ιστορίας της και την αποδοχή, αρχικά, της πρότασης μας, από μέρους σας, θα θέλαμε να επανέλθουμε και να σας προτείνουμε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013. Κι αυτό γιατί, η ομάδα σας έχει ρεπό την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, ενώ παράλληλα η πόλη της Καστοριάς γιορτάζει τα 101 χρόνια της απελευθέρωσης της από τον Τουρκικό ζυγό.
Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας παρακαλέσουμε να εξετάσετε με ιδιαίτερη θέρμη και προσοχή το ενδεχόμενο της τέλεσης αυτού του φιλικού παιχνιδιού, στην προαναφερθείσα ημερομηνία, με υποχρέωση δική μας, την φιλοξενία της ομάδας σας, στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE LUXURY HOTEL & SPA, την δεξίωση μετά το παιχνίδι και την συμμετοχή μας στην κάλυψη των εξόδων μετακίνησης της ομάδας σας στην Καστοριά.
Σας κάνουμε γνωστό ότι πριν το παιχνίδι η διοίκηση του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" , θα απονείμει τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, στον εκτελεστικό διευθυντή Ντούσαν Μπάγιεβιτς, στον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο, στον υπεύθυνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλη Δημτριάδη, στον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και στον βοηθό προπονητή Βασίλη Μπορμπόκη, για την μεγάλη και πολυετή προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα χορέψουν ποντιακά συγκροτήματα, φέρνοντας μας θύμησες παλιές από τις αλησμόνητες πατρίδες"

Keywords
Τυχαία Θέματα