Φιλικό με το «καλημέρα»

20:45 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη συγκεντρώθηκε το απόγευμα η εθνική ανδρών που από αύριο ξεκινά προετοιμασία για τη συμμετοχή της στο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Γαλλίας.

Άπαντες, πλην του Κώστα Χριστοφιδέλη που είχε άδεια, βρέθηκαν στο γήπεδο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για... σκληρή δουλειά το πρωί της Δευτέρας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Επίσης, την Τετάρτη στις 6 μ.μ. έχει προγραμματιστεί

φιλικό με τον Ολυμπιακό.

«Μετά από καιρό μαζεύεται η εθνική ομάδα και είμαστε σχεδόν «κομπλέ». Θα ετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε μια πρόκληση, καθώς, σε πρώτη φάση θα δώσουμε δύο δυνατά παιχνίδια με ομάδες υψηλού επίπεδου. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας», είπε ο Αλέκος Λεώνης για τα ματς με Γαλλία (23/11) και Γερμανία (25/11).

Οι διεθνείς που έχουν κληθεί είναι οι Κώστας Χριστοφιδέλης, Μίταρ Τζούριτς, Τάσος Ασπιώτης, Γιώργος Πετρέας, Ντμίτρι Φιλίποφ, Κώστας Προύσαλης, Θεόκλητος Καριπίδης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Σμαραγδής, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Αχιλλέας Παπαδημητρίου και Μενέλαος Κοκκινάκης.

Στο προπονητικό τιμ είναι ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Παπαγεωργίου, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης, ο γυμναστής Κυριάκος Μουντεσίδης και ο φροντιστής Ρήγας Ρηγόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα