Φωνάζει για την διαιτησία ο Ματσάρι

12:51 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ έχασε 4-2 από την Νάπολι με τον Βάλτερ Ματσάρι να υποστηρίζει πως η αποβολή του Αλβάρεζ άλλαξε το παιχνίδι και έριξε ευθύνες στον διαιτητή της αναμέτρησης, τον Ταλιαβέντο.
Ο προπονητής της Ίντερ επέστρεψε στο San Paolo ως αντίπαλος και σε δηλώσεις του τόνισε: "Έγιναν μια σειρά από διαιτητικά λάθη που επηρέασαν το παιχνίδι. Ο Αλβάρεζ αποβλήθηκε, όταν το παιχνίδι ήταν στο 3-2 και βρισκόμασταν στην καλύτερη φάση μας μέσα στο ματς. Υπήρχαν πολλά μαρκαρίσματα που άξιζαν περισσότερο την κίτρινη κάρτα από αυτά για τα οποία δέχτηκαν κάρτες οι παίκτες μας. Θα μπορούσαμε

να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ, αν είχε συνεχιστεί το παιχνίδι 11 εναντίον 11. Η αποβολή άλλαξε το παιχνίδι.
Είμαστε άτυχοι όταν μας σφυρίζει ο Ταλιαβέντο. Είναι το δεύτερο παιχνίδι μας φέτος με αυτόν διαιτητή και η δεύτερη ήττα μας. Το άλλο ήταν κόντρα στην Ρόμα όταν δόθηκε εναντίον μας ένα πέναλτι που δεν υπήρχε".
Στην συνέχεια ο Ματσάρι δήλωσε: "Πριν την αποβολή του Αλβάρεζ έγινε χέρι από τον Αλμπιόλ και έμεινε ατιμώρητο. Πρέπει να πρόκειται για... ατυχία. Υπήρχε και ένα πέναλτι στον Ταϊντέρ. Ο Μότζο επίσης τράβηξε τον Παλάσιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά αν δεν μας δίνουν αυτά τα πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα