«Φωνές» συμπαράστασης σε Βίλας Μπόας

11:37 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 36 εβδομάδες παρουσίας στον πάγκο της Τσέλσι, ο Αντρέ Βίλας Μπόας απολύθηκε εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του Πορτογάλου τεχνικού.

Πρώτος από όλους ο πρόεδρος της Ένωσης Προπονητών της Αγγλίας, Ρίτσαρντ Μπίβαν, ο οποίος δήλωσε: "Αυτό που είναι σίγουρο για τον σύλλογο, παρά τον πλούτο του, είναι πως ακόμα δεν έχει βρει πώς να είναι επιτυχημένος. Οι οκτώ διαφορετικοί προπονητές σε εννιά χρόνια είναι μεγάλη ντροπή για τον ιδιοκτήτη , τους οπαδούς και το πρωτάθλημα. Ο Βίλας Μπόας

ήταν πολύ απογοητευμένος, ενοχλημένος και λυπημένος, αλλά οι σκέψεις του ήταν στο πλευρό του συλλόγου, των οπαδών και κυρίως του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον οποίο ευχήθηκε να τα πάει καλά στο υπόλοιπο της χρονιάς".

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι έχει ζήσει την εμπειρία που βιώνει ο Βίλας Μπόας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να δηλώνει: "Η Αγγλία έχει συλλόγους όπως η Άρσεναλ, όπου ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται εκεί για πολλά χρόνια παρότι έχει κερδίσει δυο ή τρία πρωταθλήματα. Αλλά η κουλτούρα της Τσέλσι είναι πολύ διαφορετική. Παρότι η απομάκρυνση του Βίλας Μπόας δείχνει περίεργη, για εμένα δεν είναι λόγω των όσων πέρασα εκεί. Κάποια πράγματα είναι γνωστά, όπως οι σχέσεις του ιδιοκτήτη με κάποιους παίκτες. Ο Βίλας Μπόας ήταν ένας πρωταθλητής και θα συνεχίσει να είναι. Έπρεπε να αντικατασταθούν επτά ή οκτώ παίκτες, από τότε που ήμουν εγώ εκεί. Θα είναι κόλαση για όποιον τον διαδεχθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα