«Φονιάς» ο Ζονάς

23:42 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 6ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΙΛ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζόνας η Βαλένθια επικράτησε με 2-0 της Λιλ και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Οι Ισπανοί έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 8ο λεπτό με τον Φεγκουλί να μην καταφέρνει να σκοράρει από ιδανική θέση.

Η Λιλ απάντησε στο 35' όταν μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Μπαλμόντ εκτέλεσε και δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά ο Σολδάδο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Ζόνας που πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ.

Πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος μια κεφαλιά του Σολδάδο στο 65ο λεπτό που έστειλε την μπάλα δίπλα στο δοκάρι. Στο 74' όμως ο Ζόνας με ένα εντυπωσιακό όσο και τυχερό γκολ σφράγισε τη νίκη των "νυχτερίδων". Ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα-σουτ με την μπάλα να παίρνει πορεία προς την εστία και να καταλήγει στα δίχτυα του Λαντρό. Η Λιλ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 86' αποβλήθηκε ο Ντεμπισί.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Σισοκό, Μπαραγκάν, Ρουίθ, Ντελγκάδο, Γκάγκο, Φεγκουλί (87'Περέιρα), Γκουαρδάδο, Τίνο Κόστα, Ζονας (81'Παρέχο), Σολδάδο (84'Βαλντές).

ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπισί, Μπεριά, Σετζού (82'Ντινιέ), Μπάσα, Μπαλμόν, Γκουεγιέ, Πεντρετί, Παγιέ, Μέντες (73'Ροντελίν), Ρου (64'Μέλο).

Keywords
Τυχαία Θέματα