Φοβάται Μπαλοτέλι ο Μαρτίνο

08:07 22/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μίλαν στο "Σαν Σίρο" για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Χεράρδο Μαρτίνο να παραδέχεται πως τον φοβίζει ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε πως "δεν κρύβω ότι φοβάμαι τον Μπαλοτέλι. Όταν δεν παίζει ο Μάριο, αυτό είναι καλό για την αντίπαλη άμυνα".
Ο Μαρτίνο στην συνέχεια αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του Λιονέλ Μέσι: "Ο Μέσι είναι καλά για αυτό τον πήρα στην αποστολή στην Παμπλόνα για να καταλάβω σε ποια κατάσταση ήταν. Πιστεύω θα είναι έτοιμος. Όταν συμπεριλαμβάνω

έναν παίκτη είναι γιατί είναι καλά και μπορεί να παίξει, το έκανα και με τον Πουγιόλ. Όταν αποφασίζω ποιον θα στείλω στο γήπεδο δεν κοιτάζω τον αντίπαλο που έχουμε στο επόμενο παιχνίδι αλλά μόνο την κατάσταση των παικτών. Ο Μέσι πιστεύω ότι είναι έτοιμος".
Για το Clasico που ακολουθεί ο Μαρτίνο σημείωσε μόνο πως "την Ρεάλ Μαδρίτης θα την σκεφτώ από την Τετάρτη" ενώ για το ματς με την Μίλαν τόνισε: "Είναι καθοριστικό το ματς επειδή μπορεί να μας επιτρέψει να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στα νοκ άουτ ματς ως πρώτοι στον όμιλο. Για αυτό τον λόγο πήρα 22 παίκτες στην αποστολή. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να είναι όλοι εδώ, επειδή αυτό βοηθάει την ομάδα να είναι πιο συμπαγής".

Keywords
Τυχαία Θέματα